Pasta med laks, spinat og pesto
/Tid: 15-20 minutter - for 4 personer
300-500 gram pasta
600 gram ferske laksefileter
250 gram cherrytomater
600 gram fersk spinat
150 gram kremost med urter
2-4 teskjeer pesto
1-2 teskjeer spirulina (hvis pestoen er ferdigkjøpt)
Salt og / eller pepper etter ønske
Kok pastaen i henhold til instruksjonene i rikelig med vann. I mellomtiden kan du kutte cherrytomatene i biter. Kutt laksen i terninger. Stek laksebitene i 5 minutter i en panne med olje. Varm samtidig litt olje i en større panne, og tilsett spinat i deler og la det synke sammen i 2 minutter under omrøring. Tilsett kremost, pesto og spirulina i pannen med spinat, og la det smelte i 3 minutter. Tilsett pastaen i pannen med spinat. Til slutt kan du tilsette cherrytomatene, før du serverer retten med laksebitene på toppen. I stedet for spinat kan du bruke andre grønnsaker etter smak og behag.